در بررسی اول این دستگاه های میکسر برقی باید به کاسه دار و بدون کاسه آن ها اشاره کرد که در مدل همزن بدون کاسه طراحی دستگاه بدین شکل است که شامل دسته و سر دستگاست که موتور محصول هم در این قسمت تعبیه شده است که از این بخش چیزی شبیه به یک میله خارج شده که در قسمت سر این میله نیز یه سری برای هم زدن مواد قرار می گیرد. در مدل همزن کاسه دار، میکسر خود دارای یک کاسه است که حتی نیازی به نگه داشتن دسته و یا کاسه برای همزدن نیست و تنها کافیست تا مواد را درون این کاسه بریزید و دستگاه را روشن کنید. روش کار با مدل های کاسه دار راحت تر از بدون کاسه آن هاست.
توجه* دقت داشته باشید که سری های هم زن مختلف اند. مثلاً سری هم زدن تخم مرغ با سری هم زدن خمیر مختلف است. پس در زمان خرید دقت نمایید تا سری های مختلف متناسب با شرایط کاری خود انتخاب نمایید. قدرت موتور: داشتن توان موتور بالا، در برگیرنده ی قدرت بالاتر دستگاست که سبب می شود تا همزن سریع تر و قدرتمند تر عمل نماید. البته توجه داشته باشید که قدرت موتور بالا سبب می شود تا مصرف برق نیز افزایش یابد. یک دستگاه هم زن برقی باید دارای تنظیم سرعت باشد، چرا که برخی از مواد هستند که نیاز به هم زدن کمتر و برخی دیگر نیاز به هم زدن بیشتری خواهند داشت. جنس تیغه های یک دستگاه همزن مرغوب باید از استیل ضد زنگ باشد. این تیغه ها چون مدام در حال تماس با مواد غذایی هستند، باید از پوششی بادوام و مقاوم ساخته شده باشند تا بتوان بدون دغدغه و نگرانی از بابت زنگ زدن، به شست و شوی آن ها پرداخت. اجزای دستگاه نیز باید به راحتی قابل جدا شدن از هم باشند تا بتوان به راحتی به کار نظافت آن ها پرداخت.
جهت تماس و دریافت مشاوره خرید و تعمیر با کارشناسان آل اسکیل تماس بگیرید: 02166055298 و 02166086997