شرکت خدمات پزشکی طب نو به منظور درمان هرچه سریع تر، موثرتر، جلوگیری از اتلاف وقت بیماران خود، خدمات فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل را توسط مجرب ترین فیزیوتراپیست ها، با به روزترین روش های درمانی جهت رفاه حال بیماران خود در نظر گرفته است.
آرتروز اصطلاحا به معنای ساییدگی غضروف در محل مفصل یا اتصال استخوان هاست. در مراحل اولیه معمولا علامت خاصی قابل مشاهده نیست با پیشرفت تدریجی، کم کم درد خفیفی در اطراف مفصل زانو هنگام فعالیت احساس خواهد شد. یکی از مداوا های مهم و موثر در آرتروز فیزیوتراپی و کاردرمانی است .
به تدریج که تخریب بیشتر شد، غضروف مفصلی دچار ساییدگی می شود و درد بیشتر خواهد شد و کم کم حتی در حالت استراحت و انجام کارهای ساده روزمره نیز درد نمایان می شود. شما با ویزیت فیزیوتراپیست در منزل می توانید از پیشروی بیشتر بیماری جلوگیری کنید و به راحتی تحت معالجه قرار گیرید. شرکت خدمات پزشکی طب نو امکان درمان کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل را توسط متحصصان ارتوپد های مجرب خود فراهم کرده است.
درد آرتروز چه علائمی دارد و روند مداوا به چه صورت می باشد

درد آرتروز در هر قسمتی از زانو می تواند خودش را نشان دهد؛ کناره های زانو، جلو یا عقب زانو. در واقع هرچه تخریب بیشتر باشد، درد و ناتوانی در ایستادن و راه رفتن هم در فرد مبتلا به آرتروز بیشتر می شود. علایمی مثل قفل شدن و خالی کردن زانو نشان از آسیب های جدی است و حتما باید هرچه سریع تر درمان را پی گیری کرد. درمان آرتروز منجر به بهبود علایم و کیفیت زندگی فرد می شود. به این منظور فیزیوتراپیست با توجه به علایم و وضعیت بیمار و مراحل پیشروی، برنامه مداوا را تنظیم خواهد کرد. برنامه معالجه که شامل کنترل علایم و درد بیمار می باشد و از پیشروی بیشتر جلوگیری می کند، در واقع متخصص ارتوپد با کنترل درد و آموزش تمرینات مناسب در وضعیت های خوابیده، نشسته، ایستاده و حین راه رفتن سعی بر کمک به احیا و ترمیم غضروف بین مفصلی تا حد امکان دارد. به منظور مداوای هرچه سریع تر و صرفه جویی در زمان و رفت و آمد های پی در پی که گاها منجر به آسیب و ساییدگی بیشتر می شود، می توان از خدمات فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل استفاده کند.
در این راستا فیزیوتراپیستی که بیمارش را در منزل ویزیت می کند بهترین و مناسب ترین تطبیق با شرایطش را برای نتیجه گیری هرچه سریع تر در نظر خواهد گرفت. لازم به ذکر است که آرتروز درمان قطعی ندارد ولی با دیدن علائم اولیه حتما باید اقدام به مداوا برای جلوگیری از پیشروی آن صورت گیرد. روش های درمانی آرتروز مهم ترین موضوع جلوگیری از پیشرفت آن می باشد. یعنی متخصص ارتوپد بیمار باید هرچه سریع تر روند پیشروی را کنترل کند. با دیدن علایمی اولیه ای که ذکر شد بیمار باید درمان فیزیوتراپی و کاردرمانی و استفاده از رژیم معقول غذایی را پیگیری کند. شما می توانید با مشورت با متخصص ارتوپد خود کلیه حرکات و ورزش های تقویتی عضلات اطراف مفصل زانو را دریافت کنید و طبق برنامه پیش روید.